Valorant

Mød vores trænere og læs mere om Valorant hos Fredericia Esport

Hvad går Valorant ud på?

Valorant er et konkurrencepræget multiplayer first-person shooter computerspil, der er udviklet og udgivet af Riot Games i 2020. Spillet er designet til at være strategisk og taktisk. Spillet kræver at spillerne arbejder sammen som et hold for at plante bomben og eliminere fjendeholdet.

I Valorant spiller to hold mod hinanden: Attackers mod Defenders. Attackers skal placere en bombe kaldet “Spike” på et bestemt område på kortet, mens Defenders skal forhindre dette ved at eliminere Attackers og defuse “Spike’n”, hvis den bliver plantet.

Spillerne kan vælge mellem en række karakterer kaldet “agenter”, som hver især har forskellige evner og spillestile. For eksempel kan en agent have evnen til at kaste røggranater eller at teleportere sig selv.

Hvorfor er Valorant fedt?

Valorant spilles i runder, og holdene skifter mellem angreb og forsvar efter 12 runder.

Hver spiller starter med en basisopsætning af våben og udstyr, men kan tjene flere penge ved at plante bomben og dræbe fjender. Pengene kan bruges til at købe bedre våben og udstyr til at forbedre deres chancer for at vinde.

Et vigtigt aspekt af Valorant er kommunikation og samarbejde mellem spillerne. Spillerne skal arbejde sammen og kommunikere effektivt for at planlægge deres taktik og koordinere deres evner for at overvinde modstanderne.

Valorant er blevet en populær e-sport, og der afholdes regelmæssigt turneringer og konkurrencer på professionelt niveau med store præmiepenge.

Spillet tiltrækker spillere fra hele verden og har et stort og aktiv online samfund, der deler tips og strategier.

Spil Valorant i Fredericia Esport

Valorant træner i Fredericia Esport er Adrian Andersen.

Træningen foregår hver mandag mellem kl. 16 og 19.

Tilmelding via knappen her på siden.

Mød

Valorant træner

Adrian Andersen

News

Nyt fra Fredericia Esport

Sommerferie 2023

Fredericia Esport holder lukket i skolernes sommerferie 25/6-13/8. Og så alligevel ikke helt!Vi holder sommerferielukket, nyder forhåbentlig en masse sol og lækre is! Men der bliver alligevel plads til et par arrangementer: Diablo 4 festCounter-Strike event med besøg...

Vores arkademaskine – det her kan du spille

Fredericia Esport råder over en Pandora's Box 6S arkade spillemaskine, som byder på over 1000 klassiske arkadespil.Liste over spil på vores spillekonsolListen er muligvis ikke komplet, ligesom vi ikke garanterer at alle spil nævnt her, er med i maskinen. Men langt...