League of Legends

Mød vores LoL trænere og læs mere om League of Legends hos Fredericia Esport

League of Legends – også kaldet LoL – er et populært multiplayer online battle arena (MOBA) computerspil, hvor spillere danner hold og kæmper mod hinanden i en virtuel arena.

Spillet går ud på at ødelægge modstanderholdets base, som er placeret på den anden side af banen. Der er to hold, og hvert hold har fem spillere. Hver spiller kontrollerer en karakter, også kendt som en champion, som har unikke evner og spiller en specifik rolle på holdet.

Spillet foregår i realtid, og spillerne kæmper om kontrol over områder på banen og forsøger at eliminere fjendens hold for at skaffe sig en fordel i kampen. Der er også en række forskellige spilmodes, hvor målet kan variere fra at fange flaget til at holde en position på banen.

For at vinde spillet skal man arbejde sammen som hold og udnytte hver enkelt champions styrker for at overvinde fjendens hold. LoL er kendt for sin høje konkurrence og strategiske dybde, og er et af de mest spillede og populære online spil i verden.

Meld dig til League of Legends

Træner af vores League of Legends spillere er Christian Johansen Fuks.

Træningen foregår hver onsdag mellem kl 16 og 19.

Tilmelding via knappen her på siden.

Mød

League of Legends træner

Christian Fuks - Fredericia Esport

Chris Fuks

News

Nyt fra Fredericia Esport

Sommerferie 2023

Fredericia Esport holder lukket i skolernes sommerferie 25/6-13/8. Og så alligevel ikke helt!Vi holder sommerferielukket, nyder forhåbentlig en masse sol og lækre is! Men der bliver alligevel plads til et par arrangementer: Diablo 4 festCounter-Strike event med besøg...

Vores arkademaskine – det her kan du spille

Fredericia Esport råder over en Pandora's Box 6S arkade spillemaskine, som byder på over 1000 klassiske arkadespil.Liste over spil på vores spillekonsolListen er muligvis ikke komplet, ligesom vi ikke garanterer at alle spil nævnt her, er med i maskinen. Men langt...