Foreningen

Samlingspunkt for unge (og øvrige) mennesker i Fredericia siden 18. december 2018

Om Fredericia Esport

Foreningens historie

Foreningen Fredericia Esport blev skabt på en idé om et seriøst esportstiltag, der skulle kunne huse alt fra bredden og talentudviklingen til esportsakademi samt semi pro/pro esportshold under navnet Fortress.

Det er vi, en stærk bestyrelse – en solid og lønnet trænertrup – et støttende erhvervsliv – en fremsynet kommune – opbakkende forældre og ikke mindst dygtige, glade medlemmer fra hele landet, utroligt stolte af i dag, at have opnået!

Den stiftende generalforsamling fandt sted i Fredericia Idrætscenter d. 11. december 2018. Her lagde vi ud med et infomøde der fortalte om projektet, dets mål og dets ambitioner. Der blev mødt talstærkt op fra hele byen. Opbakningen var stor fra starten fra både private, erhverv, skoler og institutioner.

Der skulle gå en god rum tid førend vi havde fundet de rette lokaler, men i samspil med Fredericia Kommune, endte valget på lokaler på byens nedlagte kaserne: Bülows Kaserne.

Fredericia Esport kunne åbne dørene for byens eneste esportcenter d. 5. august 2019.

Her huser vi i dag godt og vel 200 aktive og passive medlemmer i både bredden, talentudvikling – i samarbejde med Fredericia Eliteidræt / TeamDanmark (Pilotprojekt), flere akademihold samt semi pro og pro esportshold.

Vi har i dag et af Danmarks største esportcentre, hvor vi kan tilbyde esport for såvel små som store grupper, fra hold til hele skoleklasser.

Vi har undervisningslokaler af forskellig art, bootcamp, træningslokaler, 7½ kvadratmeter stor projektorvæg, war room, åbent kontormiljø, lounge, arkadespil, sovekamre op til 24 personer, TV-stue, streaming room, café med salg af varer, 60 meter til strand ved Lillebælt, 150 meter til by-centrum og så er vi omgivet af byens berømte voldanlæg.

Hos os kan man dyrke sit spil, hvor vi i tiden udbyder træning i spillene; Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), Valorant og League of Legends (LoL).

Vi har et Oldboys tilbud, der henvender sig til alle modne gamere m/k. Det er også muligt som privat at booke et lokale eller en række PC’er til gaming med vennerne – dog kræver al aktivitet i vores lokaler et medlemskab af den ene eller anden art.

Du kan have et fuldt medlemskab, hvor du modtager træning af en dygtig og lønnet træner på faste tidspunkter hver uge, eller et passivt medlemskab der fungerer som støttemedlemskab og giver adgang til Oldboys Esport, eller et Oldboys+ medlemskab der giver dig mulighed for at spille oftere, hvis du som moden gamer stadig har ambitioner. Private, erhverv og institutioner kan også oprette et særligt medlemskab for grupper.

Fredericia Esport er en åben forening, der ønsker at dele erfaringer og interesse med andre esporttiltag af enhver art. Vi hjælper gerne andre med opstart eller sparrer, samarbejder, planlægger events og meget andet. – Kommer du fra en anden forening og vil samarbejde? – Så tag endelig fat i os! Og tak fordi du kiggede forbi!

Enhver nysgerrig gamersjæl er velkommen hos os – vil man gerne prøve at deltage inden man melder sig ind, så velkommer vi enhver til gratis deltagelse 1-2 gange inden man beslutter sig. Er der et spil, du gerne vil gå til, som der ikke udbydes træning i hos os i dag? – Så tag fat i os, måske kan vi alligevel hjælpe!